IMAGE

Sætter din virksomhed selv den kommunikationsmæssige dagsorden? Eller gør andre det? Et godt image kræver fokus. Jeg tager udgangspunkt i jeres forretningsstrategi og får sammen med jer sat mål, retning og perspektiv på jeres kommunikation. Kommunikationen med medarbejderne, pressen og andre vigtige målgrupper skal understøtte jeres forretningsmæssige mål. Jeg arbejder med kommunikation på strategisk plan, så aktiviteter og budskaber bidrager til at skabe de resultater, som virksomheden ønsker sig.

STRATEGI

Der findes mange fine strategier i tykke ringbind i reolerne på direktionsgangene. De kom bare ikke til at virke. Hvorfor? Ofte fordi der ikke blev brugt de nødvendige kræfter på involvering og få kommunikeret klart ud, hvorfor der kom en ny strategi, og hvad den betyder i organisationen og for den enkelte. Sammen med virksomheden arbejder vi med klare strategier og forankring i virksomheden, så alle kender deres opgaver og roller.

MEDIER

Forholdet til medierne er vigtigt, fordi ’talk of the day’ fylder meget i offentlighedens opfattelse af virksomheder. I dag kan alle udgive deres egen avis – hver dag via de sociale medier. Og det er der mange, der gør – ofte med langt flere læsere eller seere end vi kender fra de traditionelle medier. Her er deadlines døgnet rundt, så det kræver fokus at være på omdrejningshøjde. Jeg bruger de forcer, som de sociale medier giver og indarbejder dem som endnu en kommunikationskanal i virksomhedens kommunikationsstrategi.

KRISEHÅNDTERING

Alle virksomheder oplever mediekriser – før eller siden. Jeg arbejder bl.a. med forebyggelse af kriser via medietræning, kriseberedskaber og Issues Management. Når krisen rammer er hastigheden i håndtering af en krise afgørende for, hvor godt din virksomhed klarer sig igennem. Kunder kan derfor trække på kommunikationsassistance 24 timer i døgnet – året rundt.
Jeg arbejder bl.a. med: presse- og shitstorm-håndtering, udarbejdelse af potentielle spørgsmål og svar, formulering af budskaber, fakta indsamling og overvågning af medier.

HUSK MEDARBEJDERNE

God intern kommunikation betaler sig. Selv de bedste strategier indfører ikke sig selv, og fusioner og opkøb giver ofte ikke den gevinst, som var ventet. Ved forandringer er involvering og intern kommunikation afgørende for, hvordan ændringer bliver modtaget og opfattet, og dermed for, om en forandring lykkes. Jeg har mange års erfaring med intern kommunikation – både på strategisk og udførende plan.

Jeg arbejder bl.a. med forandringskommunikation, budskaber, analyse af kommunikationen, kanalvalg og produktion af interne medier.

GO – EKSEKVERING

Det er ikke nok at lave strategier og planer. Der skal eksekveres, så virksomheden oplever, at kommunikationen skaber positive resultater. Det kan være i forhold til nye alliancer, forretningsmuligheder, tilfredse medarbejdere eller glade kunder. Det er en stor tilfredsstillelse både at være med til at skabe de overordnede rammer for kommunikationen, og så være med til at udføre opgaverne og måle på succesen i tæt samarbejde med din virksomhed.

HVEM ER ANNE HASSELHOLM?

 

Jeg har +20 års erfaring med formidling og kommunikation på strategisk niveau. Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har arbejdet ’på begge sider af bordet’. Det giver indsigt i og forståelse for mediernes dagsorden og virksomhedernes muligheder for at klare sig godt her og over for en række andre målgrupper.

Gennem en årrække har jeg været indehaver af AH Kommunikation samt kommunikationsrådgiver og partner i Jøp, Ove & Myrthu Vest. Tidligere har jeg bl.a. været pressechef i TDC.

Jeg løser dagligt opgaver for en række organisationer, offentlige kunder og virksomheder inden for bl.a. den finansielle sektor, fødevarer, byggeri, produktion, møbler og livsstil.

Jeg driver en netværksbaseret virksomhed, hvor jeg samarbejder med de profiler, som passer bedst til at løse en bestemt opgave.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

TAG FAT I MIG PÅ

Anne Hasselholm
Mail: anne@hasselholm.dk
Tlf.: + 45 21 20 54 35

Kontoradresse:
Balticagade 15 E
8000 Århus C
Danmark

Ahkommuinikation ApS • Balticagade 15E, 8000 Aarhus C • CVR: DK – 31499704 • E-mail: Anne@hasselholm.dk • +45 21 20 54 35

Udviklet af: Alexander Blomgreen